No Image

Во Берово одржан состанок за промена на предвидената локација за претоварна станица за комунален отпад

October 17, 2019 Valeri Spasevski 0

Претставници од Министерството за животна среднина, Европска делегација и Општина Берово, денес на заеднички состанок со граѓаните, разговараа во врска со промена на локацијата за […]

No Image

Градоначалникот на Берово, Звонко Пекевски со отчет за сработеното за двегодишниот мандат

October 17, 2019 Valeri Spasevski 0

Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, денес на прес конференција, излезе со отчет за сработеното за изминатите две години. Меѓу позначајните проекти, кои беа реализирани […]

No Image

ИПАРД инфо сесија во Берово

October 15, 2019 Valeri Spasevski 0

Претставниците на Телото за управување со ИПАРД фондовите од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Агенцијата за финансиска поддршка и развој во земјоделието, денес […]