No Image

Превртеното комби отстрането од магистралата Делчево – М.Каменица и транспортирано во Штип

November 26, 2019 Valeri Spasevski 0

Превртеното комби на Штипска Млекара кое утрово го закочи сообраќајот на патниот правец Делчево-М.Каменица е отстрането од коловозот, со што сообраќајот се одвива нормално и […]

No Image

Поради превртено возило сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица во прекин

November 26, 2019 Valeri Spasevski 0

Поради сообраќајна незгода на патот Делчево – Македонска Каменица кај село Очипала сообраќајот е во прекин. Товарно возило од засега непознати причини се превртело и […]