No Picture

Стенд-ап комедија во рамки на “Нов културен бран 2018” во Македонска Каменица

October 15, 2018 Valeri Spasevski 0

Во рамки на манифестацијата “Нов културен бран 2018 утре 16 октомври во Домот на култура во Македонска Каменица ќе биде прикажана стендап комедијата „Вештачка интелегенција, […]

No Picture

Делчевските играорци со одличен настап на концерт во Тетово

October 14, 2018 Valeri Spasevski 0

Фолклорната група при НУЦК ,,Никола Јонков Вапцаров”-Делчево продолжуваат со претставувањето на пијанечкиот фолклор. По успешниот настап на меѓународниот фестивал во Вранско, делчевските играорци настапија на […]