No Image

Прес на СДММ Делчево

June 7, 2020 Valeri Spasevski 0

Претседателот на СДММ, Никола Тренчевски денес одржа прес конференција чиј интегрален текст ви го пренесуваме во целост. Секој од нас има обврска да ги почитува […]

No Image

Прес на СДСМ Делчево

June 6, 2020 Valeri Spasevski 0

Интегрално ви го пренесуваме текстот од денешната прес-конференција на Билјана Петровска, ПР на Општинската организација на СДСМ, Делчево. ……………………………………………………………….. Мицкоски крши прописи и лумпува по […]

No Image

ПДПР со предлог како да не се блокираат сметките на корисниците на гарантирана минимална помош

May 8, 2020 Valeri Spasevski 0

Партијата за демократски просперитет на Ромите со нов предлог за препознавање на корисниците на гарантираната минимална помош од страна на извршителите за да не им […]