No Picture

Делчевската гол машина Ана Димитровска повторно стрелец за прволигашот ЖФК “Каменица Саса”

September 16, 2018 Valeri Spasevski 0

Ана Димитровска која настапува за женскиот фудбалски клуб “Каменица Саса” продолжува да ги тресе противничките мрежи во рамки на првата женска фудбалска лига на Македонија. […]