No Image

Планинарите од „Голачка срна“ успешно реализираа тура околу село Бигла

November 17, 2019 Valeri Spasevski 0

Дваесетина членови на ПД „Голачка срна“ од Делчево денес реализираа успешна планинарска тура околу селото Бигла. Како што информираше Васил Маневски, член на друштвото планинарската […]

No Image

Никола Анакиевски, поранешниот ракометар на РК „Делчево“, денес најдобар во својот Вардар

November 10, 2019 Valeri Spasevski 0

Поранешниот ракометар на РК „Делчево“, Никола Анакиевски беше најдобриот поединец за неговиот Вардар, екипа за која настапува во пионерска конкуренција и која денес беше подобра […]