Салон за мотори BEST4MOTO GSG – Струмица

May 9, 2023 Valeri Spasevski 0

Повелете во најголемиот салон за мотори во Струмица BEST4MOTO GSG ексклузивен застапник за југо-источен регион за марките:-KYMCO-PEDA-RKS BENELLI-MIGLORI-APRILLIA-KTM-BMW-SYM-PIAGIO-VOGE Салонот се наоѓа на ул Климент Охридски […]

Прекрасни креации во рамки на Велигденската изложба на творби во Делчево

April 13, 2023 Valeri Spasevski 0

Во Делчево денеска се одржа традиционалната Велигденска изложба на творби. Спакувани на над десет штандови беа изложени илјадници велигденско украсени јајца, најразлични велигденски декорации и […]