Хуманитарците Кико, Драган, Дејан, Трајче и Ендрју пристигнаа во Македонија, мисијата Black Cab – Europe Charity Trip успешно реализирана

May 22, 2023 Valeri Spasevski 0

Групата Македонци кои живеат во Велика Британија пристигнаа на македонскиот граничен премин кај Делчево, како последна станица во рамки на хуманитарната иницијатива Black Cab – […]

Unique Decorations – Делчево

May 18, 2023 Valeri Spasevski 0

Со Unique Decorations Delcevo уникатни декорации за вашите: Нека вашата прослава биде уникатна впечатлива и незаборавна. УНИКАТНИ ДЕКОРАЦИИ ДЕЛЧЕВО!❣️Тел. 070/993-250 Ирена♥️💚💜💙💛🎁🎉🎈 Погледнете ја галеријата на […]

Блиц интервју со Славица Вучковска – мадеротерапевт и едукатор во школа за убавина АРТ – Скопје

May 17, 2023 Valeri Spasevski 0

Славица Вучковска од Делчево мадеротерапевт и едукатор во школа за убавина АРТ – Скопје. Со неа поразговаравме за мадеротерапијата која е се попопуларна во светот. […]