No Image

Пристапноста до објекти – најголем проблем на лицата со попреченост!

May 25, 2019 Valeri Spasevski 0

Во Делчево денес се одржа втората работилница во рамки на проектот „Попреченоста е прашање на перцепција“. Организатор на настанот е здружението „Мобилност“, меѓуопштинско здружение за […]