The Jokers вечерва во SKY Cafe

May 31, 2019 Valeri Spasevski 0

И овој петок продолжуваат забавите во вашето најомилено место за забава SKY Cafe. Многу хитови, изненадувања за присутните со секогаш актуелните The Jokers. Петок, 31 […]

Лесновска ликовна колонија во Дом на култура во М.Каменица

May 29, 2019 Valeri Spasevski 0

Уметниците Ѓоко Антониев, Христина Стојчевска, Тони Чатлески, Ангел Коруновски од Македонија, Олга Панкина, Светлана Владимирова Орлова и Светлана Еланцева од Русија, Немања Јовановиќ и Јелена […]

Градежни активности за подобрување на патната инфраструктура во Берово

May 29, 2019 Valeri Spasevski 0

Со крпење на ударните дупки во централното градско подрачје, во општина Берово започнаа активностите за рехабилитација на патната инфраструктура во градот. Активностите, како што соопштија […]