No Picture

Ќе се уредуваат планинарски патеки до туристички локалитети во делчевскиот регион

June 3, 2019 Valeri Spasevski 0

Планинарскиот спортски клуб „Голак“ и огранокот ПСК „Сосна“ од Берово, започнуваат активност за уредување и поставување на планинарска патека на планината Средна, како и за […]

No Picture

Интервју со Орце Алексов во пресрет на Меѓународниот натпревар помеѓу ФК „Брегалница Делчево“ и TUS Glan-Münchweiler

June 3, 2019 Valeri Spasevski 0

Во сабота во Делчево ќе се одигра Меѓународен фудбалски натпревар помеѓу екипите на делчевска Брегалница и TuS Glan-Münchweiler. Иницијативата за овој натпревар е на делчевецот […]