No Picture

Делчевските ракометни екипи ги започнаа подготовките за наредната сезона

July 27, 2019 Valeri Spasevski 0

Ракометните екипи од Делчево ги започнаа подготовките за следната сезона. Женската екипа на РК „Делчево“ интензивно се подготвува за настап на првиот „Феникс Куп“ – меѓународен […]

No Picture

Започна обележувањето на првата планинарска трансверзала во Брегалничкиот регион

July 21, 2019 Valeri Spasevski 0

ПСК ,,Голак” Делчево ја почна првата етапа за обележување на планинарската-трансверзала (национална патека) во Брегалничкиот регион, финансирана од Федерација за планинарство на Северна Македонија и […]