No Picture

Поетесата Габриела Костадинова наградена на Меѓународниот поетски настан „Месопотамија 2019“

August 25, 2019 Valeri Spasevski 0

Поетесата Габриела Костадинова освои специјална награда на Меѓународната поетска манифестација „Месопотамија 2019“ која се одржа во Белград. Учествувајки како специјален гостин на настанот, како што […]