Известување: Пронајдена е регистерска табличка

Во близина на ресторан Либеро пронајдена е регистерска табличка со бугарски ознаки. Сопственикот на табличката да се јави на телефон 071-258-022 за да може да си ја подигне истата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*