No Picture

„Копачка“ одлично претставена на Меѓународниот фестивал во Добриниште

September 29, 2019 Valeri Spasevski 0

Женскиот дел од ЗФГ „Копачка“, с.Драмче, Делчево настапи на Меѓународниот фолклорен фестивал на танцови клубови „Шарена Стомна“, кој се одржа во Добриниште, Општина Банско, Р. […]

No Picture

Random Park вечерва во SKY Cafe

September 28, 2019 Valeri Spasevski 0

Sky Cafe вечерва повторно е вашата дестинација за забава Сабота, 28 септември 2019 за ваша незаборавна вечер ќе се погрижат Random Park! И оваа сабота […]