Време за КЕШ со Casino Ambassador

♥️♣️НОВО !!! НОВО !!! НОВО !!!♦️♠️
СЕКОЈ ВТОРНИК ИЗВЛЕКУВАЊЕ !!!
ТАЛОНИ ЗА УЧЕСТВО ДОБИВААТ СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА CASINO AMBASSADOR
НАГРАДИ : 20 000мкд Кеш
10 000мкд Кеш
5 000мкд Кеш

♥️♣️НОВО !!! НОВО !!! НОВО !!!♦️♠️СЕКОЈ ВТОРНИК ИЗВЛЕКУВАЊЕ !!!ТАЛОНИ ЗА УЧЕСТВО ДОБИВААТ СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА КАЗИНО…

تم النشر بواسطة ‏‎Casino Ambassador Delcevo‎‏ في الأربعاء، ٢٣ أكتوبر ٢٠١٩

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*