No Image

Крводарителска акција со полицијата и граѓанството во Делчево

October 3, 2019 Valeri Spasevski 0

Општинската организација на Црвен крст Делчево денес реализираше две крводарителски акции. Во рамки на првата акција, припадниците на делчевската полиција подарија 13 крвни единици, додека […]