Наградна игра за 30 годишниот јубилеј на СКАЛА

Драги потрошувачи,

По повод 30 години од нашето постоење, ви подготвивме наградна игра со која сакаме да ви ја искажеме нашата благодарност до сите вас кои секојдневно не поддржувате и мотивирате во текот на нашето работење.

Наградната игра ќе се одвива на следниот начин:

➡️ Во периодот од 16-27.03.2021 со секој купен производ од продажните места на Скала во Виница, Штип, Радовиш, Свети Николе и Делчево ќе добиете купон на кој ќе треба да ги оставите вашите лични податоци а со тоа сте еден од потенцијалните добитници на ваучер во вредност од 3000 денари.

➡️ На 27.03 (сабота), со секој купен производ од спортската опрема добивате и мал подарок.

➡️ Извлекувањето на ваучерите за секој град поединечно ќе биде на 27.03.2021 со почеток од 20:00 часот, додека добитниците ќе бидат објавени на нашата официјална страна.

🥇 Вие не инспирирате да бидеме најдобри! 🥇

🎊 Бидете дел од јубилејниот роденден на Скала, ве очекуваме! 🎊

ПРОДАВНИЦАТА НА SKALA СЕ НАОЃА ВЕДНАШ ДО PUB ДЕЛЧЕВО

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*