ЖФК ,,Каменица Саса” ја продолжува соработката со своите помагатели

По најуспешната сезона на актуелниот шампион во 2020 година,  ЖФК ,,Каменица Саса” ја продолжува соработката со своите спонзори и помагатели.

Станува збор за продолжување на соработката со MANOV DOO – Ваш агропартнер и во 2021 година за што од клубот изразија огромна благодарност.

-Огромна Благодарност од целиот клуб за поддршката до сега, ќе продолжиме да ве радуваме со уште подобри и поголеми резултати, стои во објавата на ЖФК ,,Каменица Саса”.

Линк до објавата:

https://www.facebook.com/1539479792771361/posts/4190015951051052/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*