Шампионот од Делчево, Петар Богдановски ќе атакува на Балканската и Европска титула во ,,Боди-билдинг”

April 3, 2022 Valeri Spasevski 0

Шампионот во боди-билдинг Петар Богдановски (по потекло од Делчево) ќе атакува на Балканската и Европска титула во ,,Боди-билдинг”, откако неодамна го освои првото место и […]