Пекевски и Китански со заеднички подарок за Дневниот центар во Берово

December 31, 2022 delcevo365.mk 0

Меѓуопштинската соработка со Општина Пехчево, предновогодишно, резултираше со заеднички подарок за децата, корисници на услугите во Дневниот центар за лица со телесна или ментална попреченост, […]

Делчевец со телесен инвалидитет заработи паркинг казна во Скопје и покрај уредно платено паркирање

December 24, 2022 delcevo365.mk 0

Лице со телесен инвалидитет од Делчево и покрај уредно платен билет за паркинг пред клиника во Скопје, добил блокатор и платил казна. Родител на оштетениот […]

Почна постапката за изработка на Детален урбанистички план за туристичката населба Абланица во Берово

December 23, 2022 delcevo365.mk 0

Во Берово почна постапката за изработка на Детален урбанистички план за туристичката населба Абланица. За таа цел како што информираа од Општината се одржа средба […]