No Image

Во Пакет Маркет во Берово поставени донаторски кутии за помош на 12 членото семејство од Русиново

March 25, 2019 Valeri Spasevski 0

Иселеници од Швајцарија и Германија, први се вклучија во акцијата за собирање помош, откако вчера рано утрото им изгоре куќата на 12 членото семејство Мирчовски […]