No Image

Блиц разговор со Зорица Нушева – главен лик во „Господ постои, името и е Петрунија“

January 18, 2019 Valeri Spasevski 0

Делчево отсекогаш изобилувало со одлични таленти кои со тек на време прераснуваат во врвни мајстори на својот занает, достојно претставувајки го родниот град во Македонија […]