No Picture

Соња Михаиловска, Драган Ковачки и Христина Смилевска кандидати за пратеници од СДСМ и ВМРО -ДПМНЕ на претстојните избори

March 10, 2020 Valeri Spasevski 0

Соња Михаиловска, Драган Ковачки и Христина Смилевска се најдоа на листата на кандидати за пратеници од Делчево, откако синоќа СДСМ, а вечерва ВМРО ДПМНЕ ги […]