No Image

Сребрен медал за кик-боксинг клуб „АС“ од Делчево од „Гран при трофеј – Цетиње 2019“

June 10, 2019 Valeri Spasevski 0

Кик-боксинг клубот „АС“ од Делчево продолжува со успесите на Меѓународните натпревари во кик-бокс. На Меѓународниот гран при трофеј „Цетиње 2019“, младиот кик-боксер Павел Стојчевски освои […]

No Image

ФК „Брегалница Делчево“ и TUS Glan-Münchweiler ги вратија гледачите на трибините

June 8, 2019 Valeri Spasevski 0

Одиграниот меѓународен пријателски натпревар помеѓу екипите на ФК „Брегалница Делчево“ и TUS Glan-Münchweiler ја врати публиката на градскиот стадион во Делчево. Резултатот на натпреварот како што […]

No Image

Интервју со Орце Алексов во пресрет на Меѓународниот натпревар помеѓу ФК „Брегалница Делчево“ и TUS Glan-Münchweiler

June 3, 2019 Valeri Spasevski 0

Во сабота во Делчево ќе се одигра Меѓународен фудбалски натпревар помеѓу екипите на делчевска Брегалница и TuS Glan-Münchweiler. Иницијативата за овој натпревар е на делчевецот […]