No Image

Во Делчево презентиран годишниот извештај за работењето на Центарот за развој на ИПР

April 30, 2019 Valeri Spasevski 0

Во 2018 година општина Делчево во соработка со Центарот за развој на Источно-планскиот регион реализирала суштински проекти кои овозможуваат општината да се развива, а со […]

No Image

Граѓаните на Делчево и М.Каменица за Велигден совесно консумирале мрсна храна и алкохол

April 30, 2019 Valeri Spasevski 0

Граѓаните од Делчево и Македонска Каменица ги послушаа препораките на лекарите и не ги повторија грешките од минатото кога за Велигден поради случаи на прејаденост […]