No Image

Се решава проблемот со улицата која води до резервоарот во село Габрово

April 23, 2019 Valeri Spasevski 0

Започнаа градежните работи за улицата која води кон резервоарот во селото Габрово. Градежните работи ги изведува фирмата „Фабрика Карпош“ од Скопје, а вредноста на инвестицијата […]