No Image

Утре се празнува новиот Лесновски чудотворец Свети Гаврил Епископ Велички Светогорец

January 11, 2021 Valeri Spasevski 0

Утре се празнува новиот Лесновски чудотворец Свети Гаврил Епископ Велички Светогорец чии свети мошти се положени во Лесновскиот манастир. Слушнете ја новата песна на црковниот […]

No Image

Општина М.Каменица двојно го зголеми износот за поддршка на првото новороденче во 2021

January 8, 2021 Valeri Spasevski 0

Општина Македонска Каменица двојно го зголеми износот за поддршка на првото новороденче во годината. Ова денес го соопшти градоначалничката Соња Стаменкова која оствари средба со […]