Црвен крст Делчево се вклучи во одбележувањето на Неделата за борба против срцеви заболувањa

March 1, 2021 Valeri Spasevski 0

Општинската организација на Црвен крст Делчево се вклучи во одбележувањето на Неделата за борба против срцеви заболувања. Во рамки на активностите во централното градско подрачје […]

No Image

Левица Делчево: „Каде завршија 100 илјади денари наменети за најдобрите средношколци“?

March 1, 2021 Valeri Spasevski 0

Левица Делчево излезе со реакција и прашање упатено до надлежните „Каде завршија 100 илјади денари наменети за најдобрите средношколци“?. Во однос на кажаното приложија и […]