Каменичките пожарникари го локализираа пожарот кај селото Костин Дол

February 25, 2022 Valeri Spasevski 0

Локализиран пожарот кој денес околу 13 часот избувна во Штабско маало кај селото Костин Дол.  Како што информираше командирот на Територијалната противпожарна единица од М.Каменица, […]

Во беровско Двориште привршуваат активностите од проектот ,,Македонија без кал”

February 25, 2022 Valeri Spasevski 0

Со реконструкција на улица во центарот на село Двориште, привршуваат градежните активности по проект ,,Македонија без кал”, кој со поддршка од Светска банка, Општина Берово […]

Гимназијата ,,Методи Митевски – Брицо” учесник на регионалниот проект ,,Супер училишта”

February 24, 2022 Valeri Spasevski 0

СОУ Методи Митевски – Брицо е учесник на регионалниот проект Суперучилишта организиран од Регионалната канцеларија за соработка со младите (RYCO) и Германската организација за меѓународна […]