No Image

Во Делчево до доцна во ноќта се славеше изборот за пратеник на кандидатката од коалицијата „Можеме“, Соња Михаиловска

July 16, 2020 Valeri Spasevski 0

Во Делчево до доцна во ноќта се славеше изборот за пратеник на кандидатката од коалицијата „Можеме“, Соња Михаиловска. Во својата изјава Михаиловска им се заблагодари […]

No Image

Во Делчево гласачките места отворени навреме, гласањето започна и се одвива во најдобар ред

July 15, 2020 Valeri Spasevski 0

Во Делчево гласањето за Предвремените парламентарни избори започна навреме и се одвива во најдобар ред. Утрово на гласачкото место „Св.Климент Охридски“ каде гласаат граѓаните на […]

No Image

Ахмедовски до своето членство: Давајки го гласот за коалицијата „Можеме“ го давате гласот за себе

July 11, 2020 Valeri Spasevski 0

Престседателот на партијата за деморатски просперитет на Ромите, Аксел Ахмедовски во денешниот повик до своето членство пред почетокот на изборниот молк ги повика на 15 […]