No Image

Вкупно 600 граѓани пријавени за вакцина против грип во Делчево

November 22, 2019 Valeri Spasevski 0

Во Делчево започна вакцинирањето против сезонскиот грип. Како што информира Надица Ефтимовска од Одделението за епидемиологија при Јавната здравствена установа „Гоце Делчев“ од Делчево, досега […]