No Image

Словачкиот амбасадор дел од илинденската велосипедско-планинарска тура до врвот Бејаз Тепе

August 2, 2020 Valeri Spasevski 0

По повод празникот „Илинден“ во Делчево реализирана комбинирана велосипедско-планинарска тура до врвот Бејаз Тепе. Активноста ја реализираше Планинарскиот спортски клуб ,,Голак” од Делчево чиј гостин […]

No Image

Во месноста „Суви дол“ во делчевското с.Град запленети стебла од канабис сатива

August 1, 2020 Valeri Spasevski 0

Запленети стебла од марихуана во атарот на делчевското село Град. Стеблата биле пронајдени во координирана акција на делчевската полиција и одделот за криминалистичка полиција при […]