Најдобриот фудбал есенва го играа фудбалерките на ЖФК „Каменица Саса“

December 28, 2019 Valeri Spasevski 0

Женскиот фудбалски клуб ,,Каменица Саса” е есенски шампион на Македонија. По комплетирани тринаесет кола од Првата македонска женска фудбалска лига, ,,Каменица Саса” го освои првото […]

„Новогодишна бајка“ изведена пред дечињата од Весели Цветови

December 27, 2019 Valeri Spasevski 0

Театарската претстава ,,Новогодишна бајка” во изведба на воспитувачите и стручните работници во градинката ,,Весели Цветови” денес предизвика вистинско задоволство помеѓу дечињата од предучилишна возраст кои […]

Илјада новогодишни пакетчиња за децата во Делчево

December 27, 2019 Valeri Spasevski 0

Во пресрет на новогодишните празници, градоначалникот на Општина Делчево, Горан Трајковски, денеска додели илјада новогодишни пакетчиња на децата од детската градинка „Весели цветови“, пониските одделенија […]