Одлични можности за сместување и вработување во Германија!

March 3, 2019 Valeri Spasevski 0

Комерцијална објава: Прекрасни услови со можност за сместување и вработување во Германија на следните профили на работници: -Ѕидари -Тесари -Бравари -Заварувачи -Молери/фарбачи Вработуваме и помошници […]

No Picture

Во Делчево презентирани резултатите од проектот за зачувување на автохтони сорти на овошни култури

November 22, 2018 Valeri Spasevski 0

На завршен настан во Делчево беа презентирани резултатите од проектот кој имаше за цел зачувување на автохтоните сорти на овошни култури во Источно-планскиот регион. Како […]